Engineering Management

Productontwikkeling binnen een eigen bedrijf is niet alleen een kwestie van het opzetten van de juiste ontwikkelingsprocessen, specifiek naar de noden van een bedrijf, het is ook zorgen dat deze processen op de juiste manier gevolgd worden.
Bijkomend is het dikwijls zo dat interactie nodig tussen ingenieurs van verschillende engineering disciplines. Natuurlijk zijn uw ingenieurs de beste in hun vakgebied, maar soms worden de overkoppelende organisatie over het hoofd gezien tussen de verschillende engineering disciplines die er voor zorg dat deze perfect samenwerken en komen tot een “totaal” product dat voldoet aan de volledige product specificatie.
Your Company Support kan hiertoe Engineering Management services aanbieden om :
- de voor uw bedrijf juiste ontwikkelingsprocessen op te zetten of
- engineering activiteiten volgens de nieuw gedefinieerde processen of reeds bestaande processen opvolgen of
- in te staan voor de overkopppelende coordinatie van de engineering activiteiten tussen verschillende engineering disciplines of
- een combinatie van één of meerdere van de bovenstaande punten.
De Engineering Management services welke wij kunnen aanbieden is gebaseerd op meer dan 15 jaar van ervaring in een engineering omgeving bij hoogtechnologische bedrijven in verschillende takken van de industrie.
Mocht er interesse zijn in de Engineering Management services van Y.C.S., aarzel dan niet om contact op te nemen en wij helpen u graag verder.
.